Cover von La pasticceria italiana opens in new tab

La pasticceria italiana

die feine italienische Backkunst
Author: Search for this author Tribioli, Martina (author)
Statement of Responsibility: Martina Tribioli ; Fotografie: Barbara Torresan ; Übersetzung aus dem Italienischen: Claudia Theis-Passaro
Medium identifier: Land- und Hauswirtschaft
Year: 2021
Publisher: München, Christian
Media group: Buch
available

Copies

LocationsSubject typeStatusReservationsDue dateLending note
Locations: Xeo 242 Tri / 1. Etage / Essen & Trinken Subject type: Essen & Trinken Status: available Reservations: 0 Due date: Lending note:

Content

Süße und herzhafte Backrezepte aus der reichen Pasticceria-Tradition Italiens.

Reviews

Details

Author: Search for this author Tribioli, Martina (author)
Statement of Responsibility: Martina Tribioli ; Fotografie: Barbara Torresan ; Übersetzung aus dem Italienischen: Claudia Theis-Passaro
Medium identifier: Land- und Hauswirtschaft
Year: 2021
Publisher: München, Christian
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 242
Subject type: Search for this subject type Essen & Trinken
ISBN: 9783959615884
Description: 287 Seiten, Illustrationen, farbig
Participating parties: Search for this character Torresan, Barbara (contributor); Theis-Passaro, Claudia (contributor)
Language: Deutsch
Original title: La pasticceria italiana
Media group: Buch