Cover von Deftig vegan opens in new tab

Deftig vegan

schmoren, rösten, grillen, gratinieren, karamellisieren ...
Author: Search for this author Weber, Anne-Katrin (author)
Statement of Responsibility: Autorin: Anne-Katrin Weber ; Fotos: Wolfgang Schardt
Medium identifier: Land- und Hauswirtschaft
Year: 2020
Publisher: Hilden, Becker Joest Volk Verlag
Media group: Buch
available

Copies

LocationsSubject typeStatusReservationsDue dateLending note
Locations: Xeo 252 Web / 1. Etage / Aktuelles Thema Subject type: Essen & Trinken Status: available Reservations: 0 Due date: Lending note:

Content

Rezeptsammlung für herzhafte vegane Gerichte, die durch die Zubereitungsarten und besondere, geschmacksintensive Zutaten eine deftige Note erhalten, z.B. "Kerniger Nussbraten", "Mangoldquiche" oder "Ofengeröstete Balsamico-Beten" und zum Nachtisch Mohn-Hefeschnecken oder Aprikosen-Galette.

Reviews

Details

Author: Search for this author Weber, Anne-Katrin (author)
Statement of Responsibility: Autorin: Anne-Katrin Weber ; Fotos: Wolfgang Schardt
Medium identifier: Land- und Hauswirtschaft
Year: 2020
Publisher: Hilden, Becker Joest Volk Verlag
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 252
Subject type: Search for this subject type Essen & Trinken
ISBN: 978-3-95453-198-1
Description: 1. Auflage 2020, 192 Seiten, Illustrationen : farbig
Participating parties: Search for this character Schardt, Wolfgang [Ill.] (contributor)
Language: Deutsch
Media group: Buch