Cover von Sauerteig opens in new tab

Sauerteig

vom Zauber des Einfachen
Author: Search for this author Kallinger, Rudolf (author)
Statement of Responsibility: Rudolf Kallinger
Medium identifier: Land- und Hauswirtschaft
Year: 2021
Publisher: Wien, Braumüller
Media group: Buch
not available

Copies

LocationsSubject typeStatusReservationsDue dateLending note
Locations: Xeo 240 Kal / 1. Etage / Essen & Trinken Subject type: Essen & Trinken Status: borrowed Reservations: 0 Due date: 5/7/2024 Lending note:

Content

Gut vorbereitet lassen sich Teige für Sauerteige in wenigen Minuten zubereiten, denn die eigentliche Reifung erledigen unzählige Mikroorganismen und die lange Ruhezeit. Neben vielen Rezepten bietet das Buch etliche Tipps zur richtigen Ausrüstung und Ausstattung der heimischen Backstube.

Reviews

Details

Author: Search for this author Kallinger, Rudolf (author)
Statement of Responsibility: Rudolf Kallinger
Medium identifier: Land- und Hauswirtschaft
Year: 2021
Publisher: Wien, Braumüller
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 240
Subject type: Search for this subject type Essen & Trinken
ISBN: 9783991003380
Description: 1. Auflage, 206 Seiten, Illustrationen, farbig
Tags: Brotbacken; Sauerteig
Search for this character
Language: Deutsch
Original title: Sauerteig
Media group: Buch